Vloerreiniging

Jock Cleaning Services specialiseert zich ook in het reinigen van vloeren en vloerbedekking in hout, natuursteen, PVC, linoleum,laminaat,… zowel voor bedrijven als particulieren.

Reeds jaren biedt Jock Cleaning Services een uitgebreid dienstenpakket aan voorde reiniging, conservering en algemeen periodiek onderhoud aan van alle vloersoorten zoals :

  • diepreinigen en impregneren van alle soorten vloersoorten
  • conserveren van linoleum, pvc, houten en stenen vloeren
  • schuren, strippen,vernissen, waxen en verzegelen van houten vloeren
  • kristalliseren van natuursteen

Door zijn lange kennis en ervaring van vloerreinigingstechnieken kan Jock Cleaning Services u deskundig adviseren om uw vloeren zo lang mogelijk schoon te houden, dit op een dagelijks of periodieke basis.
Het onderhoud en schoonmaak van vloeren van fabriekshallen, parkeergarages, sportvloeren komen eveneens  in aanmerking voor de activiteiten van Jock Cleaning Services.
Het personeel van Jock Cleaning Services heeft hiervoor de nodige aangepaste opleidingen gevolgd.

Zo worden Vloeren in natuursteen gereinigd met een speciale schijfmachine die zorgt voor een perfect effen vloer. De diepte van het slijpen (van enkele micron tot méér dan één milimeter) wordt bepaald door de staat van de vloer. Het systeem kan toegepast worden op alle soorten natuursteen die in een verzoete of gepolijste vorm werden gebruikt, zowel in vloeren, trappen, werkbladen als meubilair.

Info over toegepaste technieken voor vloerreiniging :

Zoeten en polijsten is een vorm van renoveren waarbij doffe looppaden weer glans krijgen en/of niet te diepe krassen in de vloer weer glans krijgen. Dit procédé verwijdert zo’n 70 à 80% van de aanwezige krassen.

Conserveren

Techniek waarbij oude waslagen worden verwijderd en de vloer opnieuw wordt beschermd met minimaal twee waslagen. Oude poreuze vloeren worden, indien mogelijk, voorzien van een poriënvuller. Houten vloeren kunnen éénmaal in de was gezet nooit meer gelakt worden.

Kristalliseren

Met behulp van chemicaliën wordt de toplaag van de kalkhoudende natuursteenvloer verhard. Doffe vloeren krijgen hun glans weer terug. Verdichting van de toplaag zorgt voor minder vuilindringing. Diverse vormen van kristalliseren zijn mogelijk en afhankelijk van de toepassing van de vloer vergt het minder onderhoud en behoud het langer zijn glans.

Diepreinigen

Afhankelijk van de vloerafwerking. Bijzonder is de siergrindreiniging. Hierbij wordt een hogedruk vloeistoftransport (tot 70 bar) gebruikt om zonder noemenswaardig vochtverlies de ‘open’ structuur grondig te reinigen.

Impregneren

Poriën worden zodanig gevuld dat er een verdichting van het oppervlak plaatsvindt. Impregneren wordt toegepast als extra beschermlaag.

Schuren en verzegelen

Bij het vlakschuren wordt er een laagje van 1 à 2 mm van het oppervlak afgehaald en krijgt een vloer na de behandeling zijn originele uitstraling. Na een schuurbeurt kan de verzegeling (bescherming) van de vloer worden uitgevoerd door middel van een lak-, olie- of waslaagbehandeling Indien door u gewenst, kan Jock Cleaning Services  voor u een vloeren onderhoudsprogramma opstellen, waarin de werken en de kosten per jaar glashelder worden uiteengezet.

contact

Glazenwasserij Jock  - Duffel - Contact Jock Cleaning Services
Leopoldstraat 7 bus 3
2570 - Duffel
België
Ligging

Glazenwasserij Jock  - Duffel - Contact

Tel : 0473/40 07 06
info@jockcleaningservices.be
Glazenwasserij Jock  - Duffel - Ligging
Glazenwasserij Jock  - Duffel - Contact BTW : BE 0838 621 220
Ligging