top of page

DE BESTE GLAZENWASSER VAN LINT, LIER, KONTICH EN OMSTREKEN

glazenwasserij

Jock Cleaning Services, glazenwasserij in de regio Lint, Rumst en Duffel

Bij Jock Cleaning Services kunt u terecht voor een uitgebreide schoonmaak. Glazenwassen is meer dan alleen het reinigen van de ramen. Zo is bijvoorbeeld de behandeling van de kozijnen en het poetsen van rolluiken eveneens belangrijk. Door de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken, blijven ramen langer mooi en krijgen woningen een verzorgde uitstraling.

Jock Cleaning Services heeft ruim negen jaar ervaring met het wassen van ramen en heeft veel trouwe klanten. Christophe maakt altijd tijd voor een praatje en biedt uitgebreide services aan een eerlijke prijs. Dankzij zijn jarenlange ervaring met verschillende schoonmaakmiddelen en materialen krijgt hij ieder raam en iedere dakgoot blinkend schoon en zorgt hij ervoor dat uw woning of winkelpand er weer fantastisch uitziet.

LAAT U ADVISEREN OVER TRADITIONELE SCHOONMAAKMETHODEN EN KIES DE MANIER DIE HET BESTE BIJ U EN UW WONING PAST.

Met traditionele schoonmaaktechnieken kiest u voor een brandschoon resultaat.

Een verzorgde uitstraling voor woningen, winkels en kantoren

Jock Cleaning Services is de perfecte glazenwasserij voor bedrijven en particulieren in Lint, Boechout en omstreken. Bezit u een bedrijfspand of woning en heeft u een goede schoonmaakprofessional nodig? Kies dan voor dit schoonmaakbedrijf in Lint, nabij Kontich. Christophe zorgt ervoor dat de entree van een bedrijfspand er fantastisch uitziet en heeft veel ervaring met het schoonmaken van etalages en winkelruiten.

Heeft u een restaurant met een terras? Dan zijn er naast ramen van het bedrijfspand waarschijnlijk ook glazen windschermen en terrasafbakeningen. Deze glazen schermen helpen u met het maken van een goede eerste indruk bij langslopende klanten, maar vergen ook de benodigde verzorging. Laat deze schermen daarom regelmatig professioneel reinigen, zodat uw terras er nog beter en meer uitnodigend uitziet.

Jock Cleaning Services beschikt over verschillende ladders en ook werken met een hoogtewerker behoort zeker tot de mogelijkheden. Door traditionele schoonmaakmiddelen (zonder chemicaliën) te gebruiken, levert Christophe keer op keer een fantastisch resultaat en worden uw ramen blinkend schoon. Jock Cleaning Services doet dit alles niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren (geen dienstencheques).

De vijf stappen voor streepvrije ramen

Klinkt allemaal fantastisch? Zeg dat wel! In slechts vijf eenvoudige stappen geniet ook u binnenkort van heldere en streepvrije ramen, dit zonder het gebruik van chemicaliën. 

Volg volgende vijf stappen en sta versteld van het resultaat:

1. Maak per mail een afspraak met Jock Cleaning Services

2. Bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Christophe Jock

3. Maak de keuze tussen een abonnement of een eenmalige reiniging

4. Bevestig de afspraak na het ontvangen van de offerte

5. Ga lekker aan het werk of neem plaats in uw luie stoel. Christophe doet waar hij goed in is.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET JOCK CLEANING SERVICES

en maak snel een afspraak met deze glazenwasser in Lint, nabij Rumst.

bottom of page