top of page

OPRITTEN EN TERRASSEN PROFESSIONEEL LATEN REINIGEN IN LINT, LIER EN OMSTREKEN

oprit of terras

Waarom Jock Cleaning Services inschakelen voor uw oprit of terras?

Naast uw ramen is ook uw oprit en terras het reinigen waard. Jock Cleaning Servicess uit Lint, nabij Rumst en Boechout, komt graag met een hogedrukreiniger bij u langs en maakt uw oprit en/of terras grondig schoon. Door het gebruik van professionele materialen zien uw klinkers en tegels er als nieuw uit. Het reinigen van opritten of terrassen is met name in het voorjaar effectief en zorgt ervoor dat u opnieuw klaar bent voor zomerse barbecues en gezellige momenten in de tuin.

Schoonmaakdienst voor oprit of terras van woning

Jock Cleaning Services uit Lint, nabij Duffel, biedt verschillende abonnementen aan voor particulieren. Deze abonnementen bestaan voornamelijk uit glazenwassen, maar kan ook worden aangevuld met het periodiek schoonmaken van een terras of oprit of het reinigen van uw dakgoot. Deze klusjes vreten vaak energie, maar zijn perfect uit te besteden aan een professional die dankzij het gebruik van professionele materialen snel en efficiënt te werk gaat. Zaakvoerder Christophe haalt veel plezier uit zijn werk, gebruikt geen schadelijke chemicaliën en maakt al graag eens een praatje.

Terras klaarmaken voor de zomer

Gebruikt geen chemicaliën

Reinigt met hoge druk

Geen risico op beschadigde vloeren

Ontmossen van opritten of terrassen

Incl. dakgoten reinigen, ramenwassen enzovoort

Uitnodigende bedrijfstuinen en parkeerplaatsen

Naast woningen is Jock Cleaning Services tevens gespecialiseerd in het kuisen van bedrijfstuinen en parkeerplaatsen. Bent u in het bezit van een winkelpand of kantoor? Zorg dan dat de oprit regelmatig wordt schoongemaakt. Een propere oprit geeft uw pand een professionele uitstraling, hetgeen wel vereist is als u al eens bezoekers, klanten of leveranciers ontvangt. Sluit een abonnement af voor het wassen van de ramen en laat deze schoonmaakprofessional daarnaast langskomen voor het reinigen van dakgoten, terrassen en opritten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf dat geen problemen heeft met terrassen schoonmaken of opritten schoonmaken? Dan bent u bij Jock Cleaning Services aan het juiste adres. Zaakvoerder Christophe Jock garandeert bovendien altijd een persoonlijke benadering en komt persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een offerte. Christophe doet dit voornamelijk in de buurt van Lint, met inbegrip van Lier, Kontich, Rumst, Boechout en Duffel.

CONTACTEER VANDAAG NOG JOCK CLEANING SERVICES

in Lint en plan een kennismakingsgesprek in.

bottom of page